Zorgeloos verhuren?
 Veilig huren!

Nieuws

 

Nieuwe Leegstandswet en verhuur!

Verhuur uw woning onder de nieuwe leegstandswet.

Zo voorkomt u dubbele woonlasten!!

 

 

LEES MEER

 

 

Een appartement of woning in de verhuur?

Wij krijgen regelmatig aanvraag van relaties

die op zoek zijn naar woonruimte.

 

 

Volg ons:

Zoeken

de Wilmskamp

Reference : VERHUURD
Categorie : Huren
Type : Appartement
Country : Nederland
State : Overijssel
Locality : Hengelo
Bedrooms : 2
750,00 EUR.
Images
Details


 

In de groene en ruim opgezette villawijk “Groot Driene”, nabij het buitengebied, op korte afstand van golfbaan Driene en het centrum van Hengelo, met fraai uitzicht over stad en villawijk gelegen, fraaie 2-kamer appartement op de 3e woonlaag met ruim balkon. Het complex ligt in een parkachtige omgeving nabij het winkelcentrum Groot Driene, fietsafstand van de Universiteit Twente en op fietsafstand van het groene buitengebied en het centrum met al haar voorzieningen. Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe laminaatvloer.

 

Het gebouw is compleet beveiligd met een intercom systeem en is voorzien van een liftinstallatie. Er is meer dan voldoende parkeergelegenheid aanwezig ook voor bezoekers op eigen terrein. Het appartementencomplex is zeer representatief en goed onderhouden.

 

De indeling van het appartement is als volgt;


Centrale entree met postbussen,intercomsysteem.De afgesloten hal biedt doorgang naar de liften, het trappenhuis en de centrale fietsenberging.


Entree appartement: hal, garderobenis, inpandige slaapkamer/walking closet,  ruime slaapkamer met toegangsdeur naar balkon. Fraaie moderne badkamer met badmeubel, douchecabine, hangtoilet en a/a wasmachine. Gezellige ruime woonkamer met veel lichtinval met grote ramen en open moderne witte inbouwkeuken voorzien van een  gaskookplaat en afzuigschouw. Het gehele appartement is voorzien van een nieuwe lichte laminaatvloer.

 

Het balkon is aan de zuidzijde gesitueerd en biedt een fraai uitzicht op de parkachtige tuin.

 

Een prachtig appartement die u van binnen moet hebben gezien, wij nodigen u dan ook van harte uit om een afspraak te maken voor een bezichtiging.

 

 

Huurprijs per maand € 750,-

Servicekosten € 132,28 per maand.

1x maand borg


Voor meer informatie bel met HURENiSiN

0546-335513 of 06 244 98 668

 

 


General Features
Extras
Return

brancheorganisaties

Informatie